Vilka är vi?

Ibland korsas vägarna för människor i livet med ett gemensamt mål och syfte och man vill fortsätta att färdas i en riktning tillsammans. Så har det varit för oss.

Om oss

Erica - Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges pionjär för raw food i Sverige. Med hennes 10 internationellt publicerade böcker i ämnet raw food och grönt leverne har hon satt raw food på Sverige kartan. Under 13 år har hon inspirerat, föreläst och utbildat runt om i Sverige och även grundat utbildningen Raw Life Education. Hon har tidigare haft sin egen superfoods linje under 7 år och söker alltid efter de bästa produkterna.

Hon driver idag företaget Raw food by Erica och bloggen rawfoodbyerica.se 

Mari- Mari Ölund har ett förflutet i modebranschen och driver samt äger numera Läkande Rum som är ett hälsocenter, ett sammanhang och en mötesplats för helhetshälsa, kurser, hälsoprodukter och inspiration. Hon är certifierad Livscoach, Hälso/Recovery Coach. 

Övriga utbildningar: Kraniosakral terapi, "inre resan", kurser i hypnos, certifierad hudterapeut, kost och näring m.m.  Hon håller kurser inom personlig utveckling/helhetshälsa.

Mikaela - Med sin utbildning i Estetik & Media ansvarar Mikaela Marasovic för vår hemsida, samtidigt som hon representerar vår ungdomliga gren. Hälsa och skönhet är stora intressen.

Nicefood är schysst mat- hela vägen från frö till ditt bord. Vi är noga med att spåra alla våra produkter till källan och har personliga kontakter till våra odlare, bönder och leverantörer.

Vi vill skapa en NICE värld. Häng med på vår resa!